Общение профессионалов

Объявление

УВАЖАЕМЫЕ ПОСЕТИТЕЛИ! НАШ ФОРУМ ПЕРЕЕХАЛ НА САЙТ WWW.PROF-CONFERENCE.COM.UA, ГДЕ ВЫ СМОЖЕТЕ НЕ ТОЛЬКО ПРИНЯТЬ УЧАСТИЕ В ОБСУЖДЕНИИ ИНТЕРЕСНЫХ ТЕМ, НО И УЗНАТЬ МНОГО ПОЗНАВАТЕЛЬНОЙ ИНФОРМАЦИИ И ОЗНАКОМИТЬСЯ С НОВЫМИ ВОЗМОЖНОСТЯМИ САЙТА!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Общение профессионалов » Дизайн » Напольное покрытие


Напольное покрытие

Сообщений 1 страница 10 из 10

1

Какое напольное покрытие лучше всего сделать? поделитесь опытом

0

2

Мы и сами долго не могли определиться какое именно покрытие сделать. В итоге решили по всей квартире сделать виниловое покрытие https://dom21.com.ua/catalog/category/177.htm У него много преимуществ, укладывать можно на неровный пол и даже в ванной комнате. Цены на материалы в этом магазине кстати самые низкие по Украине.

0

3

Если есть возможность, то лучше выбрать натуральное напольное покрытие

0

4

Смотря, куда вам надо напольное покрытие, если вам необходимо обустроить двор, то советуем на сайте интернет магазина Світ Паркету заказать, здесь сейчас доступная цена на террасную доску https://svitparketu.com.ua/ru/terrasnaya-doska/ . Мы делали беседку на даче, так выбрали в таком цвете
https://svitparketu.com.ua/content/images/14/240x240l85nn0/terrasnaya-doska-pegas-massive-aris-3d-20237291410552.webp

0

5

плитка и паркет у меня, а все остальное не воспринимаю.

0

6

Друзі, давайте не забувати про один важливий момент - коли ми говоримо про нову підлогу, то це не лише ламінат чи паркетна дошка! Це в першу чергу ідеально рівна чорнова підлога та якісна стяжка. Саме від неї буде залежати як вкладеться ламінат та наскільки довго він буде служити. Акцент потрібно ставити на хороші суміші для стяжки https://eurometa.ua/budivelni-sumishi/s … a-styazhky і не економити при закупівлі таких матеріалів!

0

7

Яку варто обрати плитку для дитячого садочку у спортзалі?

0

8

glo0753 написал(а):

Яку варто обрати плитку для дитячого садочку у спортзалі?

Для спортзалу в дитячому садку шукали якісне і безпечне підлогове покриття. Переглянули багато варіантів і залишили свій вибір на компанії Creative Play. Тут можна купити гумове покриття і гумову плитку в Тернополі https://creativeplay.com.ua/gyma/mista=ternopil за хорошою ціною. Але найголовніше - висока якість продукції. Воно абсолютно безпечне для дітей, а свідчать про це сертифікати якості. Рекомендую.

0

9

Чому варто вибрати плитку ручного формування в компанії Будмат?

0

10

Якщо ви хочете, щоб ваша підлога чи стіна мала унікальний і стильний вигляд, то плитка ручного формування від Будмат є ідеальним варіантом. Їх постачальники використовують найкращі матеріали та професійні інструменти для створення плитки, що має неповторний дизайн і відмінну якість. Крім того, плитка має високу міцність та зносостійкість, тому ви можете бути впевнені, що вона прослужить вам довгі роки. Ви зможете підібрати колір, форму та розмір плитки за вашим бажанням, щоб створити неповторний інтер'єр в будь-якому приміщенні. Зверніться до них за плиткою ручного формування https://budmat.lviv.ua/stinovi-materiali/ruchna-form/ і переконайтеся в її високій якості та красі!

0

Быстрый ответ

Напишите ваше сообщение и нажмите «Отправить»



Вы здесь » Общение профессионалов » Дизайн » Напольное покрытие